Patty Brard Afgevallen - Wow Zoveel Is Patty Brard Afgevallen 100 Nl Magazine : In haar stories op instagram deelde ze dat ze.

Patty Brard Afgevallen - Wow Zoveel Is Patty Brard Afgevallen 100 Nl Magazine : In haar stories op instagram deelde ze dat ze.. Patty brard onthult in haar nieuwste vlog voor linda.tv hoeveel ze de afgelopen maanden is afgevallen. Patty heeft weer een taille en die accentueert ze dan ook met een mooie riem. Het is een verdrietige dag voor patty brard (65) en haar man antoine. Blushing healthy food coffee home facebook. Op instagram laat de showdiva weten al 38 kilo te zijn afgevallen.

Tatjana almuli en patty brard vertellen openhartig over de strijd tegen de kilo's en alle reacties die ze hebben gekregen op hun uiterlijk. Ze keren terug naar nederland! Toen ik op een dagop de weegschaal ging staan, woog. Vandaag heeft ze met veel pijn in haar hart afscheid moeten nemen van haar hondje lulu. Ik vond haar er echt leuk en jong uitzien met haar nieuwe look.

Zoveel Is Patty Brard In Totaal Afgevallen Rtl Boulevard
Zoveel Is Patty Brard In Totaal Afgevallen Rtl Boulevard from www.rtlboulevard.nl
Het is een verdrietige dag voor patty brard (65) en haar man antoine. Patty brard heeft twee weken geleden een gastric bypass ondergaan. ''in plaats van opmerkingen als zeekoe, wordt er nu naar mijn 'botoxhoofd' gevraagd.'' Terwijl wij haar fotograferen in daar gaat een boel frustratie en verdriet aan vooraf. Patty brard is inmiddels 40 kilo afgevallen, maar dat betekent niet dat ze minder kritiek krijgt over haar uiterlijk. Op instagram laat de showdiva weten al 38 kilo te zijn afgevallen. Tatjana almuli en patty brard vertellen openhartig over de strijd tegen de kilo's en alle reacties die ze hebben gekregen op hun uiterlijk. De presentatrice deelt op social media dat ze al meer dan 26 kilo is afgevallen!

'ik voel me nu al zó anders.'

Toen ik presentatrice patty brard weer eens op tv zag verschijnen viel mij gelijk op dat ze was afgevallen. Inmiddels is patty echter vele kilo's afgevallen en dat is te zien! Nog één 10 patty vertelt in haar laatste vlog hoeveel ze uiteindelijk is afgevallen. Vandaag heeft ze met veel pijn in haar hart afscheid moeten nemen van haar hondje lulu. Patty brard afgevallen fotos verzameling. Patty stapte vanochtend op de weegschaal en tot haar grote vreugde gaf de teller 60.2. Ook nemen pat en haar lief een grote stap: Nu stopt ze wel met 'patty: Tatjana almuli en patty brard vertellen openhartig over de strijd tegen de kilo's en alle reacties die ze hebben gekregen op hun uiterlijk. In een interview met de telegraaf vertelt de ik denk dat het een beetje te maken heeft met al die kilo's die ik ben afgevallen, zegt brard. 'ik had álles al geprobeerd'.aan patty brard werd het hemd van het lijf gevraagd in onze livestream. Dat patty brard afgevallen is, is geen geheim meer. 'if you got it, flaunt it!', dacht ze misschien wel.

Op instagram laat de showdiva weten al 38 kilo te zijn afgevallen. Ik ben niet afgevallen om in deze beeldige. Patty brard heeft twee weken geleden een gastric bypass ondergaan. Patty brard kan niet meer kijken naar beelden van zichzelf toen zij dertig kilo zwaarder was. Patty brard viel 30 kilo af:

Patty Brard Al Tien Kilo Afgevallen Na Maagverkleining Story
Patty Brard Al Tien Kilo Afgevallen Na Maagverkleining Story from images.story.nl
Terwijl wij haar fotograferen in daar gaat een boel frustratie en verdriet aan vooraf. Patty onderging begin dit jaar een operatie voor een maagverkleining. Het is een verdrietige dag voor patty brard (65) en haar man antoine. ''in plaats van opmerkingen als zeekoe, wordt er nu naar mijn 'botoxhoofd' gevraagd.'' Presentatrice patty brard is hartstikke fit bezig! Ook nemen pat en haar lief een grote stap: Patty brard was born on march 25, 1955 in sorong, new guinea as petula louise brard. Nog één 10 patty vertelt in haar laatste vlog hoeveel ze uiteindelijk is afgevallen.

Patty brard (62) is twee weken nadat ze haar maag operatief liet verkleinen al behoorlijk wat afgevallen.

Ik ben niet afgevallen om in deze beeldige. Ze herkent zichzelf nu al niet meer terug, zegt ze. In een interview met de telegraaf vertelt de ik denk dat het een beetje te maken heeft met al die kilo's die ik ben afgevallen, zegt brard. 'ik voel me nu al zó anders.' De kilo's vliegen eraf en eindelijk straalt ze weer. Patty brard heeft jarenlang haar neus dunner laten schminken voordat ze in beeld verscheen, maar dat is niet langer nodig. Inmiddels is patty echter vele kilo's afgevallen en dat is te zien! De presentatrice deelt op social media dat ze al meer dan 26 kilo is afgevallen! Blushing healthy food coffee home facebook. Tatjana almuli en patty brard vertellen openhartig over de strijd tegen de kilo's en alle reacties die ze hebben gekregen op hun uiterlijk. Amsterdam club images stock photos vectors shutterstock. Nog één 10 patty vertelt in haar laatste vlog hoeveel ze uiteindelijk is afgevallen. Patty brard viel 30 kilo af:

Amsterdam club images stock photos vectors shutterstock. Patty brard onthult in haar nieuwste vlog voor linda.tv hoeveel ze de afgelopen maanden is afgevallen. Patty brard viel 30 kilo af: Ze herkent zichzelf nu al niet meer terug, zegt ze. Patty heeft weer een taille en die accentueert ze dan ook met een mooie riem.

Fotoarchief Peter Smulders Bv
Fotoarchief Peter Smulders Bv from www.fotosmulders.nl
Patty brard afgevallen fotos verzameling. Patty brard in livestream over haar gastric bypass: Ze keren terug naar nederland! In een interview met de telegraaf vertelt de ik denk dat het een beetje te maken heeft met al die kilo's die ik ben afgevallen, zegt brard. Ik vond haar er echt leuk en jong uitzien met haar nieuwe look. Door haar gastric bypass is ook haar neus afgevallen. Ze herkent zichzelf nu al niet meer terug, zegt ze. Toen ik op een dagop de weegschaal ging staan, woog.

Patty brard in livestream over haar gastric bypass:

Brard behoorlijk is afgevallen en er nu dus minder patty is, helaas nog wel teveel. Patty stapte vanochtend op de weegschaal en tot haar grote vreugde gaf de teller 60.2. Het is een verdrietige dag voor patty brard (65) en haar man antoine. Patty brard kan niet meer kijken naar beelden van zichzelf toen zij dertig kilo zwaarder was. Patty brard viel 30 kilo af: Patty brard heeft twee weken geleden een gastric bypass ondergaan. Ze herkent zichzelf nu al niet meer terug, zegt ze. Nu stopt ze wel met 'patty: Patty brard maakte een paar maanden geleden bekend dat ze een gastric bypass heeft ondergaan. Patty brard (64) kent u nog als zangeres van luv', als de ex van ron brandsteder en het strenge jurylid in 'k2 zoekt nu presenteert ze 'expeditie schoonmoeder' op tlc. Toen ik presentatrice patty brard weer eens op tv zag verschijnen viel mij gelijk op dat ze was afgevallen. Patty brard is on fire! In een interview met de telegraaf vertelt de ik denk dat het een beetje te maken heeft met al die kilo's die ik ben afgevallen, zegt brard.

De kilo's vliegen eraf en eindelijk straalt ze weer patty brard. Patty brard voelt zich sinds ze is afgevallen weliswaar beeldig, maar wat deden die 'rolgordijnen' toch voor haar ogen?

Posting Komentar

0 Komentar